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アイテム
Ames test を用いるチーズの抗変異原性について : 日常食品の変異原性に関する研究 (Ⅵ)
https://doi.org/10.51095/kiyo.34.05
https://doi.org/10.51095/kiyo.34.05944a4537-421e-4870-bd97-aa638cd7fdf3
| 名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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| Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||
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| 公開日 | 2023-02-03 | |||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||
| タイトル | Ames test を用いるチーズの抗変異原性について : 日常食品の変異原性に関する研究 (Ⅵ) | |||||||||||||||||
| 言語 | ja | |||||||||||||||||
| タイトル | ||||||||||||||||||
| タイトル | Desmutagenicity of Cheese against the Trp-p1-induced Mutagenicity to Histidine-dependent Strain of Salmonella Typhimurium TA-98 : Studies of the Mutagenicity of Daily Foods (VI) | |||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||
| 言語 | ||||||||||||||||||
| 言語 | jpn | |||||||||||||||||
| キーワード | ||||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
| 主題 | desmutagenicity | |||||||||||||||||
| キーワード | ||||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
| 主題 | Ames test | |||||||||||||||||
| キーワード | ||||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
| 主題 | Trp-p1 | |||||||||||||||||
| キーワード | ||||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||
| 主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
| 主題 | cheese | |||||||||||||||||
| 資源タイプ | ||||||||||||||||||
| 資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
| 資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
| ID登録 | ||||||||||||||||||
| ID登録 | 10.51095/kiyo.34.05 | |||||||||||||||||
| ID登録タイプ | JaLC | |||||||||||||||||
| 著者 |
三好, 康之
× 三好, 康之
× 原田, 知美
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| 抄録 | ||||||||||||||||||
| 内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||||||
| 内容記述 | Desmutagenicity of various types of cheese against the Trp-p1-induced mutagenicity to histidine-dependent strain of Salmonella Typhimurium TA98 was studied.All kinds of cheese showed high desmutagenicity. The desmutagenicity percentage of the Camembert cheese processed by us reached a maximum of 78%. | |||||||||||||||||
| 言語 | en | |||||||||||||||||
| bibliographic_information |
ja : 広島文教女子大学紀要 en : Bulletin of Hiroshima Bunkyo Women's University 巻 34, p. 109-115, 発行日 1999-12-25 |
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| 出版者 | ||||||||||||||||||
| 出版者 | 広島文教女子大学 : 広島文教女子大学短期大学部 | |||||||||||||||||
| 言語 | ja | |||||||||||||||||
| item_10002_source_id_9 | ||||||||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||
| 収録物識別子 | 0919181X | |||||||||||||||||
| item_10002_source_id_11 | ||||||||||||||||||
| 収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||
| 収録物識別子 | AN10402507 | |||||||||||||||||
| フォーマット | ||||||||||||||||||
| 内容記述タイプ | Other | |||||||||||||||||
| 内容記述 | application/pdf | |||||||||||||||||
| 出版タイプ | ||||||||||||||||||
| 出版タイプ | VoR | |||||||||||||||||
| 出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||||||||||||
| 日本十進分類法 | ||||||||||||||||||
| 主題Scheme | NDC | |||||||||||||||||
| 主題 | 640 | |||||||||||||||||